Дора Янкова посети Доспат и Борино

Апр 20, 2015 СМОЛЯН Новини БСП 0 2195

От масови уволнения се оплакаха на депутата в Доспатско, готви питания по множество проблеми на родопчаниНародният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Дора Янкова посети Доспат и Борино

От масови уволнения се оплакаха на депутата в Доспатско, готви питания по множество проблеми на родопчани

Народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Дора Янкова посети Доспат и Борино. В родопските общини депутатката проведе серия от срещи с актива на социалистическата партия и граждани.

В Доспат Янкова и Цветка Такова- зам.-председател на Областния съвет на БСП – Смолян, участваха в разширено заседание на Общинския съвет на БСП. Обсъдена бе актуалната социално-икономическа и политическа обстановка в Доспат. Янкова и Такова запознаха партийния съвет с решенията от последното заседание на Конгреса на левицата. На събранието бе избран и общински предизборен щаб, който бе оглавен от местния лидер на червените Пламен Станоев. „БСП има шанс и потенциал да спечели повече кметски места в общината и да сформира своя група  съветници в Общински съвет – Доспат, затова започваме да работим още отсега за местните избори“, заяви Дора Янкова.

Актива на левицата посочи, че готви програма за отбелязване на Деня на труда – 1 май и 70-годишнината от победата над хитлерофашизма на 9 май.

На среща с граждани Дора Янкова получи серия от жалби за чистка от държавните структури в общината. Хората се оплакаха, че масово се уволняват хора, които се заменят с кадри на ГЕРБ. Поставени бяха и редица проблеми, за които Янкова готви питания в Народното събрание. По-късно народният представител посети Борино за среща с актива на БСП. Основна тема на срещата бе ситуацията общината и подготовката на структурите за местните избори наесен.