Проф. Георги Михайлов: БСП ще се бори да осигури добри условия за живот

Мар 24, 2023 СМОЛЯН Новини Избори 0 783

24.03.2023 г.

„Общинските земи и пасища трябва да се дават на местни хора, защото община Девин има потенциал за развитие на земеделието и животновъдството. Горите са голямото богатство на Родопите, затова трябва да се пазят, трябва да се спре незаконната сеч“. Това заяви водачът на листата на социалистите в Смолян проф. Георги Михайлов пред жителите на Девин и допълни, че природните ресурси трябва да се използват от общината, а приходите от води, пещери и природни богатства трябва да остават при хората.

Социалистът посочи, че големият потенциал на общината са природата и местните хора, а политиката на БСП е за задържане на хората в Девин чрез осигуряване на  безплатни детски градини, помощ за млади работещи семейства, стипендии за студенти по медицина, които след това да се върнат и да работят в местната болницата, помощ за възрастните и по-добри социални услуги, обясни водачът на листата на „БСП за България“ в Смолян.

Проф. Георги Михайлов и кандидатите за народни представители Емил Хумчев, Севдалин Хъшинов, Зорница Радева и Радка Тунева-Янчевска проведоха срещи и в с. Лясково и с. Осиково.