БСП означава опора и сигурност за всяко семейство!

Сеп 06, 2022 СМОЛЯН Новини Избори 0 1282

БСП откри кампанията си в Смолян

БСП беше и си остава единствената социална опора на бедните. Актуализация на пенсиите, безплатни детски градини, подпомагане на младите семейства, увеличение на минималната заплата, въпреки ужасяващата съпротива на други партии. БСП управляваше 4 министерства, които отбелязаха най-добрите показатели…С това резюме социалистите откриха своята предизборна кампания в Смолянско. В центъра на областния град водачът Емил Хумчев представи пред стотици родопчани листата на „БСП за България“.

„Излизаме тук, на открито, лице в лице с хората. За седем месеца в управлението успяхме да реализираме над 70 на сто от заложеното в програмата ни. Тези резултати ни дават основание да поискаме отново подкрепата на хората“, посочи Емил Хумчев.

Той допълни, че страната ни се нужда от стабилно правителство и то може да бъде постигнато с твърдостта на левицата, с отстояването на принципните позиции.

„Заедно, с вашата подкрепа, можем да реализираме всички наши идеи. През изминалите месеци в управлението България бе първа по промишлен ръст в ЕС, отчетено и от Европейската комисия. Затова правителство с участието на БСП трябва да има, за да дадем сигурност на хората. Да реализираме социален бюджет, в който да заложим подкрепа за всяко семейство в предстоящата тежка зима. Можем да го направим, заедно!“, обяви Емил Хумчев, който призова за подкрепа към социалистите на 2-ри октомври с номер 28 в интегралната бюлетина.