Петя Михалевска: Нинова даде път на едно ново поколение в БСП. С нея ще постигнем по-добри резултати

Юни 12, 2021 Новини Избори 0 2182

Обещавам да довърша пътя на Димчо Михалевски в Родопите и да върна живота в планината

"В последните години Корнелия Нинова направи една реформа в БСП, която бе жизнено важна за партията. И заради това дори днес аз съм тук - защото реформата даде път на едно ново поколение в БСП. Смятам, че под лидерството на Корнелия Нинова ще постигнем много по-добри резултати." Това заяви водачът на листата на "БСП за България" в Смолян Петя Михалевска в "Събуди се“ по Нова телевизия.

"Лично аз видях къде съм сбъркала в миналата кампания и вярвам, че сме се поучили от грешките си", сподели Михалевска. Тя отчете както субективните причини за слабия резултат на БСП на миналите избори, така и обективните - притесненията от COVID-19, които са попречили на немалка част от твърдия електорат на БСП да излезе да гласува.

"Успяхме след 12 години да видим шанс да върнем нормалността в държавата. Остават още няколко крачки, но се опасявам, че политическите субекти не осъзнават отговорността си. Никой не е самодостатъчен - нито всеки човек, било то и политическа партия", смята Петя Михалевска.

За област Смолян и Родопите тя открои три основни проблема - демографията, липсата на добра пътна инфраструктура и на адекватен транспорт.

"Обещавам да довърша пътя на Димчо Михалевски в Родопите и да направя всичко възможно да върна живота в планината - да бъда полезна за всички хора от Родопите", каза в заключение Михалевска.