“Солидарен Великден“ на БСП продължи в областите Перник, Смолян и район „Западен“, Пловдив

Апр 19, 2020 ПЕРНИК Новини БСП 0 3694

19.04.2020

Областният съвет на БСП – Перник, общинските съвети на партията в Радомир, Брезник, Земен и Трън и народните представители от ПГ на „БСП за България“ Любомир Бонев и Евдокия Асенова се включиха в кампанията на председателя на БСП Корнелия Нинова "Солидарен Великден". Десетки жители на четирите общини бяха зарадвани с козунаци по случай Възкресение вчера и днес.

Благотворителната инициатива се състоя и в община Пловдив:

„Днес с част от младежите от Младежко обединение в БСП Западен се включихме в иницативата #ОбединениМожем. Зарадвахме наши другари с малък жест на благодарност - червени яйца и китка здравец за берекет и здраве, козунаци и предпазни маски.  Иницативата е част от кампанията, организирана от председателя на НС на БСП Корнелия Нинова  "Солидарен Великден". Получихме за благодарност много топли думи, сълзи от щастие и вкусни домашни курабийки. Това ми стига, за да е денят ми вълшебен“. Това заяви председателят на РС на БСП – район Западен Десислава Йорданова.

БСП Смолян раздаде 400 козунака в селата на общината

БСП Смолян раздаде 400 козунака в селата на общината като част от кампанията #СолидаренВеликден по инициатива на Корнелия Нинова. Дарението бе направено в най-отдалечените населени места, като Арда, Горна Арда, Могилица, Смилян, Сивино, Букаците, Търън, Требище, Ряка, Петково, Катраница, Виево, Белев дол, Славейно, Соколица, Широка лъка, Стойките. Председателят на БСП Смолян Рабие Кьосева и партийните секретари  до късно вечерта са се срещали с хората, за да ги зарадват.

ПГ на „БСП за България“ продължава инициативата с дарения на лаптопи

„Чисто нов лаптоп с всички необходими за дистанционно обучение програми бе дарен на близнаците Александър и Любомир, ученици в ловешкото СУ "Св. Климент Охридски". Дарението е от парламентарната група "БСП за България". Получи го майката Теменужка, работничка в шивашка фирма, в присъствието на директора на училището Валери Христов и представители на РУ на МОН. Нека лаптопът да служи дълго за развитието на децата!“ Това заяви народният представител от ПГ на „БСП за България“ Милко Недялков.