Дора Янкова: В БСП сме едно семейство-социалисти: местна власт, парламентарна група, Национален съвет

Дек 08, 2015 Новини БСП 0 1700

Социалната чувствителност е в програмите на нашите кметове

Екипност и лява политика, полезна за българските граждани -това са ключовите послания от семинара на БСП, провел се на 5 и 6 декември, според народния представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ  Дора Янкова. Участие в събитието взеха над 170 представители на социалистическата партия в местната власт.

"Дебатирахме върху социалната чувствителност, която кметовете изведоха от предизборния дебат, поставиха в своите управленски програми и ще реализират", обобщи тя изводите от провелия се в Боровец форум на левицата в специално видеообръщение.

Янкова приветства инициативата на председателя на НС на БСП Михаил Миков за засилване сплотеността в партията и екипната работа между всички нейни представители. "Ние да имаме усещането, че сме едно семейство-социалисти: местна власт, парламентарна група, Национален съвет, че можем като екип взаимно да се допълваме, защото по различен начин представляваме едни и същи хора", каза тя.

Върху разрешаването на кои конкретни проблеми се ангажират единни да работят представителите на БСП, можете да научите от пълния текст на видео обръщението на народния представител Дора Янкова.

Очаквайте и изказвания на успешни кметове, излъчени и подкрепени от БСП, публикувани във видео рубриката на интернет страницата на социалистическата партия.