БСП-Смолян отговаря: Обвиненията на ГЕРБ са клевета

Окт 04, 2015 СМОЛЯН Новини Избори 0 2042

БСП-Смолян провежда своята агитационна кампания толерантно, цивилизовано, законосъобразно и на предвидените за целта места

"БСП-Смолян провежда своята агитационна кампания толерантно, цивилизовано, законосъобразно и на предвидените за целта места." Това се казва в обръщение на БСП-Смолян към кандидата на ГЕРБ за кмет на Смолян Николай Мелемов. "Когато нямате доказателства, че привърженици на БСП късат вашите предизборни плакати, това се нарича клевета", допълват социалистите. Те подчертават, че ГЕРБ си позволяват да отправят нагли обвинения и да хвърлят в пространството некоректно и манипулативно твърдение. "Отговаряме  – никой не води „плакатна война” срещу ГЕРБ, защото почти никъде в града няма поставени техни плакати", категорични са от БСП. 
От БСП-Смолян обръщат внимание, че таблата, предназначени за предизборна агитация за предстоящите местни избори, са крайно недостатъчни, защото общината не е осигурила места в нужния обем. "Вашата демонстрация на обида звучи смешно и елементарно. Не се опитвайте да отправяте заблуждаващи внушения към гражданите на Смолян, че някой се бори с Вас чрез некоректни действия. Гражданите на Смолян са достатъчно интелигентни и разумни, за да разгадаят този Ваш предизборен ход и да не станат лесна мишена за предизборните Ви спекулации. И сами могат да преценят кой наистина „загрозява града”, допълват от БСП-Смолян.