Иван Френкев: Време е за край на модела „ГЕРБ” в Смолян

„Вие ни познавате – знаете, че БСП не ви предадохме и не влязохме в местната „сглобка”, посочи кандидатът за кмет на социалистите в родопския град

„Дойде времето да сложим край на модела на управление на ГЕРБ, да променим общината си, а оттам да променим и това и как живеем”. Това заяви в обръщение към жителите на Смолян кандидатът на „БСП за България” за кмет Иван Френкев.

„12 години Смолян е в застой. 12 години слушаме единствено оправдания за тежкия демографски срив в общината. За това, че хората си тръгват оттук, защото нямат работа или ако имат – получават минимална заплата. За това, че няма инвестиции, които да подобрят живота ни. Нищо, че сме в сърцето на Родопите, в красив планински район, запазил автентични български обичаи и история”, посочи Иван Френкев. 

„Благодаря ви за добрите думи, за мненията, за препоръките, за критиките през този един месец. И не само – благодаря ви за подкрепата досега в работата ни като общински съветници. Защото, вие ни познавате. Знаете как работим в Общинския съвет. Знаете, че не ви предадохме заради нечии интереси, не влязохме в местната „сглобка”, не се отказахме от социалната политика в подкрепа на хората и интересите на Смолян”, каза още кандидатът на социалистите за кмет.

Иван Френкев е категоричен: „Ние, в БСП имаме ясни решения – за това как можем да привлечем инвестиции, които да отворят работни места и повишат доходите. За това как да подкрепим местния бизнес и производства. За това как да управляваме прозрачно и в интерес на жителите на всички населени места на общината, без значение дали това е общинският център или малкото село. За това как общината да бъде по-добър стопанин, да се грижи за пътищата, да оказва социална подкрепа на възрастни, болни и нуждаещи се”.

„Време да направим избор. Важен избор. Вярвам, че ще бъдем заедно! С номер 1 в интегралната бюлетина!”, призова кандидатът за кмет на Смолян от „БСП за България” Иван Френкев.