Емил Хумчев: БСП ще бъде гарант социалните придобивки да са необратими

Сеп 16, 2022 СМОЛЯН Новини Избори 0 888

16.09.2022 г.

При голям интерес премина предизборната среща на кандидатите от листата на „БСП за България” в 22 МИР Смолян в кв. Устово. Водачът на листата Емил Хумчев запозна присъстващите с програмата на БСП, като наблегна на социалната политика и увери присъстващите, че в бъдещия парламент левицата ще бъде гарант, че процесите в тази насока са необратими.

На многобройните въпроси, свързани с доставката на дърва и напиращата инфлация, Емил Хумчев отбеляза, че в голяма степен кризата са задълбочава от некомпетентното управление на служебното правителство.

„Провежда се съвсем целенасочена чистка в държавния сектор, като реваншистки се уволняват знаещи и можещи ръководители, като директора на Бюрото по труда Рабие Кьосева и директорът на „ВиК” Георги Василев. Целият управленчески актив в горския сектор е обезглавен и заменен с послушни активисти, които създават проблеми с доставката на дърва за населението” – заяви Емил Хумчев.

Присъстващите подкрепиха кандидатската листа на левицата и изразиха увереност, че БСП ще постигне добър резултат на изборите.