БСП -Смолян засвидетелства почитта си към героите за Освобождението на България

Младежите от БСП-Смолян подариха 139 национални флага на гражданите

На  3-ти март, най-паметната дата в българската история, кандидатите за народни представители Дора Янкова, Иван Гавазов, Христо Беров и Георги Славов се включиха в тържествата по случай освобождението на България. Те присъстваха на благодарствения молебен за руските освободители в църквата „Св. Никола“ и взеха участие в традиционното литийно шествие водено от  родопските хайдути от църквата до пл. „Възраждане”, заедно с много социалисти от общинската организация на БСП-Смолян. 
И тази година БСП-Смолян засвидетелства почитта си към героите за Освобождението на България и поднесе венци на паметника на пл. „Възраждане“, кв. Устово.
Младежкото обединение на БСП раздаде 139 национални флага на гражданите по случай 139-та годишнина от Освобождението на България. 
Кандидатите от БСП за България споделиха настроението и патриотичните  емоции на родопчани за единство в отстояване на българщината и родолюбието и ги призоваха да запазят пламъка на свободата в сърцата си и народът ни да се обедини за едно по-добро  бъдеще на България, защото само заедно можем да случим промяната!